Van de week sprak ik met de juf van mijn 6 jarige zoon – sinds de zomer in groep 3 – tijdens het 10-minuten gesprek over zijn ontwikkeling op school. Zo kreeg ik inzicht in de leerstijl die hem het beste ligt. Maar wat heeft dit met Gebouwinzicht te maken? Niet veel zou je zeggen. Maar niks in minder waar.

Elk mens leert anders en iedereen verwerkt op zijn eigen manier informatie. Sommigen zijn meer visueel ingesteld, anderen meer auditief. De één pikt meer op als hij vooral kan lezen of kan luisteren. De ander onthoudt meer door het zien of juist door het doen. Verschillende wetenschappers hebben dit vertaald in eigen modellen. Ze zijn er te kust en te keur. Zelfs met korte zelf-test!
leerstijlen

Wat is jouw leerstijl?

Niet alleen mijn 6-jarige zoon heeft overigens een voorkeur. Iedereen, dus ook jij en ik. Zo vind ik het persoonlijk erg prettig om te luisteren in combinatie met zien. De opkomst van de webinars is voor mij dus een echte uitkomst. En jij? Wat is jouw manier van leren?

In de 5de hoeksteen van een goed gebouwdossier staat dat het kennisniveau van de leden van het kernteam erg belangrijk is. Dit is het moment om jouw opleidingsplan voor 2016 in te vullen. Als jij zelf mag kiezen welke trainingen jij in 2016 gaat volgen, kies dan in ieder geval voor een training die voldoende aansluit bij jouw favoriete leerstijl.

Vooral voor doeners

Als trainer bij Gebouwinzicht houd ik bij het ontwikkelen van trainingen ook hier rekening mee. Zo bied ik verschillende soorten trainingen aan: van het op orde brengen van je gebouwdossier, tot het in de praktijk brengen van duurzaamheid in het beheer en onderhoud van het gebouw. Volgende week start het online-programma voor gebouwbeheerders en facilitairmanagers ‘Gebouwinzicht in 52 weken’. Dit programma is toch vooral een ‘doen’-programma. Dus is jouw leerstijl die van ‘doen’ doe dan mee!

Over het online-programma ‘Gebouwinzicht in 52 weken’

Vanaf 6 november stuur ik elke vrijdag een mail met een vraag, opdracht of een overdenking aan de hand van een blog of video van mij of van een collega. Ik doe dat aan de hand van mijn model van ‘de 5 hoekstenen van een goed gebouwdossier’. Als het goed is heb je na die 52 weken jouw gebouwdossier niet alleen op orde, maar heb je ook tools in handen om het op orde te houden.

Nog t/m dit weekend aanbieding!

Normaal kost dit jaarprogramma €457,-. Tot en met 1 november – dus tot en met dit weekend – bied ik een korting aan van €100,-. Dat betekent dat jouw investering nog €357,- is.

Meer weten of direct aanmelden >> aanmelden programma ‘Gebouwinzicht in 52 weken’

Bron: Theorie over Leerstijlen

[fsb-social-bar]

Als je deze blog interessant vond, lees dan ook deze

Download GRATIS de “Checklist Gebouwdossier, de 5 hoekstenen van een goed gebouwdossier”

Vul de gegevens in en download de gratis checklist.

Hartelijk dank.