Als adviseur kom ik in het hele land. Ik merk dat een afspraak buiten de deur veel impact heeft op mijn werkweek. Voor een gesprek van een uur in Utrecht, ben ik zo de hele middag zoet. En ondanks dat ik ook in de trein werk door bijvoorbeeld mijn mail te checken, kan ik gewoon niet aan de slag met een groot project. Laat staan aan een BREEAM controle. Dan werk ik het liefste thuis achter mijn eigen bureau, vaak zelfs met twee computerschermen tegelijk open.

Ik hou van mijn flexwerkplek

Op donderdagen kan dat alleen niet. Dan is mijn man met kinderen thuis. En aangezien mijn bureau in de woonkamer staat, kom ik dan toch echt niet aan serieus werken toe. Vorig jaar heb ik daar een perfecte oplossing voor gevonden: flexwerkplekken op een externe locatie. Mijn favoriet is het Swunghouse Haaglanden op het Delftech Park. Voor een redelijk bedrag kan ik daar op 1 van de 8 plekken werken. Ook kan ik daar klanten ontvangen of met adviseurs afspreken voor netwerk gesprek. Ze hebben in het Swunghouse zelfs mooie trainingszalen. Een fantastische werkplek dus! Ik hoop dat de plek nog lang voor mij beschikbaar blijft om te werken, mensen te ontmoeten en te netwerken.

Mijn agenda online

Omdat ik dus ‘overal en nergens’ werk, beschikt mijn website vanaf nu over een nieuwe functionaliteit: mijn agenda online. Iedereen die mij wil spreken of ontmoeten, kan direct mijn beschikbaarheid zien. Wel zo handig. En als ik weet dat ik op een bepaalde dag in Utrecht, Eindhoven of Amsterdam ben, dan zal ik dat daar ook aangeven. Want tijd is voor iedereen een schaars goed.

Gratis kennismaking met Skype Sessie

Overigens kan je ook in mijn agenda terecht voor het inplannen een gratis Skype Sessie met Sannie waarin we snel in een half uurtje samen op zoek gaan naar de eerste stap voor verduurzaming van jouw bedrijfsgebouw.

[fsb-social-bar]

Als je deze blog interessant vond, lees dan ook deze

Download GRATIS de “Checklist Gebouwdossier, de 5 hoekstenen van een goed gebouwdossier”

Vul de gegevens in en download de gratis checklist.

Hartelijk dank.