In deze video blog (1.47 minuten) leg ik uit waarom gebouwmanagers juist aan de slag zouden moeten gaan met een online programma.

Naar aanleiding van mijn blog van vorige week over leerstijlen, vroeg iemand mij of de gebouwmanagers wel klaar zijn voor webinars, videobloggen en online programma’s. In deze video geef ik antwoord op deze vraag. Ik maakte deze video vandaag met mijn nieuwe selfie stick, het is net of je echt met mij staat te praten.

Als jij onderstaande video kan kijken, dan ben jij in ieder geval klaar voor nieuwe manieren van leren. Weet jij nog een gebouwmanager voor wie een online training ook een uitkomst zou zijn? Juist als je weinig tijd hebt kan een online programma je helpen om die opdrachten uit te voeren die er echt toe doen, op een moment dat het jouw uitkomt en dat het past in jouw weekplanning.

Aanmelden voor het online programma Gebouwinzicht in 52 weken kan nog tot vrijdag 6 november 9.00 uur.

[fsb-social-bar]

Als je deze blog interessant vond, lees dan ook deze

Download GRATIS de “Checklist Gebouwdossier, de 5 hoekstenen van een goed gebouwdossier”

Vul de gegevens in en download de gratis checklist.

Hartelijk dank.