In de week van 22 tot en met 26 september organiseert de Dutch Green Building Council de vierde editie van de Dutch Green Building Week. Een week volledig in het teken van duurzaam bouwen, wonen, werken en duurzame gebiedsontwikkeling. Dit keer met als thema Green Results. Want wat zijn de harde resultaten van alle duurzame inspanningen? Dé vraag voor een Facilitair Manager bij de afweging wat aan te pakken en wat (nog) niet! Gelukkig zijn die resultaten er genoeg, getuige de meer dan 100 activiteiten tijdens deze editie op diverse locaties in het land.
Kortom, een week vol met interessante bijeenkomsten. Onmogelijk om allemaal te bezoeken. Daarom heb ik – speciaal voor u als Facilitair Manager – de meest interessante op een rij gezet in een spoorboekje (zie onder).

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.dgbw.nl.
Per onderdeel vindt u daar ook de exacte locatiegegevens en informatie over aanmelden voor die activiteit.

Gebouwinzicht en ik live op de DGBW

Zelf doe ik actief mee aan de Dutch Green Building Week met een mini-symposium, webinar, twitterdebat en masterclass. Zie ik je bij een van mijn volgende activiteiten?
• Maandag 22 september leid ik van 9:15 – 10:45 uur het Twitterdebat. Volg @dgbwdebat en gebruik #dgbwdebat
• Dinsdag 23 september ben ik bij Unica in Hoevelaken en geef ik van 11:00 – 13:00 uur een gratis mini-seminar Gebouwinzicht.
• Donderdag 25 september kunt u van 8:00 – 8:45 uur online een webinar van mij volgen via www.duurzaamvisueel.nl
• Vrijdag 26 september van 11:00 – 15:00 geef ik een masterclass Gebouwdossier in de regio Arnhem/Nijmegen. Een aanrader!

Voor het mini-symposium en masterclass kunt u zich aanmelden via www.gebouwinzicht.nl. U kunt mij natuurlijk ook direct twitteren met uw vraag aan @gebouwinzicht.

Laat hieronder je naam en email adres achter, dan kan je daarna direct het spoorboekje downloaden.
[email-download download_id=”633″ contact_form_id=”631″]

[fsb-social-bar]

Als je deze blog interessant vond, lees dan ook deze

Download GRATIS de “Checklist Gebouwdossier, de 5 hoekstenen van een goed gebouwdossier”

Vul de gegevens in en download de gratis checklist.

Hartelijk dank.