De bonnetjes uit koffiepakken, muntjes bij de kaasboer, een stempelkaart van de plaatselijke Chinees en Airmiles bij de grootgrutter, drogist en benzinepomp. Ook ik spaar voor korting. Allemaal leg ik ze in ‘de’ la om ze vervolgens te vergeten…. Ik troost me bij de gedachte dat ik niet de enige ben. Uit onderzoek (1) blijkt namelijk dat 7 op de 10 Nederlanders meedoen met allerlei spaarprogramma’s. En ook blijkt dat maar weinig mensen deze punten regelmatig werkelijk verzilveren. We laten allemaal geld liggen.

Gebouwinzicht

Zo geldt dat ook voor gebouwen. Want, weet u waar u allemaal onderhoudscontracten voor hebt? En weet u hoe vaak een monteur dan behoort langs te komen? Weet u eigenlijk of er nog garantie op dat ene apparaat zit? Misschien was die beurt eigenlijk wel kosteloos geweest, bedenkt u zich nu. En weet u of u bepaalde zaken niet dubbel of overlappend gecontracteerd heeft? En waar zijn al die reservesleutels voor? Ook dit komt allemaal vaker voor dan dat we denken. (ja, ook bij mij in de la).

Laat geen geld liggen. Maak een gebouwdossier! Dan weet u waar u recht op heeft

Trainingen en masterclasses

Heeft u geen idee waar en hoe u moet beginnen? Met Gebouwinzicht verzorg ik concrete masterclasses over praktische vragen als: Wat moet er allemaal in een gebouwdossier? Waar ga ik die informatie vandaan halen? Hoe ga ik dat opslaan en beheren?
Maar ik verstuur ook regelmatig tips en interessante artikelen door. Met onderwerpen over subsidie, prestatiecontracten, organisatieverandering, duurzaamheidsinstrumenten en communicatie over duurzaamheid is dat een complete training. Heb je interesse in deze artikelen of tips? Abonneer je dan nu op de nieuwsbrief.

Bron: (1) onderzoek door Invotes in opdracht van cashback-website Shopkorting.

[fsb-social-bar]

Als je deze blog interessant vond, lees dan ook deze

Download GRATIS de “Checklist Gebouwdossier, de 5 hoekstenen van een goed gebouwdossier”

Vul de gegevens in en download de gratis checklist.

Hartelijk dank.