QuickScan Informatiemanagement

Wij helpen eigenaren, beheerders, beleggers, huurders en verhuurders van bestaande utiliteitsgebouwen om hun gebouwdossier op orde te krijgen. Dat begint altijd bij het verzamelen van informatie, want inzicht is de basis van continue verduurzaming. Omdat elke klant anders is en met andere uitdagingen te maken heeft, start iedere QuickScan met een hands-on sessie. We leren jou en jouw organisatie kennen om vervolgens alle informatiestromen van je huisvesting in kaart te kunnen brengen.

Aan de hand van een speciaal ontwikkelde vragenlijst bepalen we waar verantwoordelijkheden en knelpunten liggen. Deze nemen we in een tweede hands-on sessie met je door, zodat we er zeker van zijn niet over het hoofd te hebben gezien. Daarna verwerken wij deze bevindingen tot 3 concrete adviezen waar je direct mee aan de slag kan.

De QuickScan Informatiemanagement kan bijdragen aan jouw organisatie als:

  • Er twijfel bestaat over of alles in beeld is met betrekking tot gebouwbeheer en onderhoud;
  • Je meer grip wil krijgen op informatie en documentatie van het gebouwdossier;
  • Je wilt weten of zaken effectiever of handiger kunnen worden georganiseerd;
  • Je meer wilt weten over waar te beginnen met verduurzamen;
  • Er twijfel bestaat over verplichte wetgeving voor jouw gebouw of portefeuille.

De QuickScan is ontwikkeld aan de hand van jarenlange ervaring met verduurzamingsprojecten en BREEAM-NL In-Use certificeringen. De QuickScan is een essentieel begin van elk verdiepend adviestraject. Bij dit soort projecten is altijd een heleboel informatie nodig, zoals beleidsstukken, documentatie van onderhoudspartijen en keuringsrapportages. Daarbij is het belangrijk dat duidelijk is waar deze informatie wordt opgeslagen en verwerkt, en bij wie de verantwoordelijkheid hiervoor ligt. Dat zoeken wij voor je uit met onze QuickScan.

Aanbod
Wij bieden deze QuickScan aan  voor €3.500,-. Dat is dan in principe voor een kleine organisatie met minder dan 10 gebouwen. Bij een grotere portefeuilles kunnen we een afspraak op maat maken. Bij interesse neem dan contact op via het contactformulier of via info@gebouwinzicht.nl voor verdere afstemming. Ook voor aanvullende informatie, kun je ons mailen natuurlijk.

Partners 

Gebouwinzicht werkt samen met en voor: 

Download GRATIS de “Checklist Gebouwdossier, de 5 hoekstenen van een goed gebouwdossier”

Vul de gegevens in en download de gratis checklist.

Hartelijk dank.

Download GRATIS de “Checklist Gebouwdossier, de 5 hoekstenen van een goed gebouwdossier”

Vul de gegevens in en download de gratis checklist.

Hartelijk dank.