Komende week – 2, 3 en 4 juni in de Amsterdamse RAI –vindt de jaarlijkse PROVADA plaats. Eén van de beurzen waar je, als je in de wereld van vastgoed werkt, naar toe gaat. De PROVADA is een evenement dat overigens niet alleen voor ontwikkelaars en beleggers interessant is. Ook voor de Technisch Vastgoedmanager is daar meer dan genoeg te doen.

(Re)Building the Business + Innovatie, Verleiden, Autenticiteit

Het hoofdthema is ook dit jaar (Re)Building the Business. Maar elke dag heeft daarnaast nu een eigen dag-thema. Zo staat dinsdag in het teken van ‘innovatie’ in de traditioneel conservatieve vastgoedsector. Want is dat ook nog wel zo? Op woensdag staat ‘verleiden’ centraal: hoe kan je je nog onderscheiden? Donderdag gaat het over ‘authenticiteit’: persoonlijke benadering versus individualisering.

Ga je ook naar de PROVADA? Lees dan hieronder mijn tips:

Het Facility Management Plein

Het Facility Management Plein in hal 11 is de centrale ontmoetingsplek voor Vastgoed- en Facility Managers. Kennisuitwisseling en samenwerking tussen deze twee vakgebieden wordt immers steeds belangrijker. Bekijk het volledige programma van lezingen en bijeenkomsten op deze plek. Aanmelden is vaak niet nodig.

NeVaP

Ook bezoek ik de stand van het Nederlandse Vastgoed Platform NeVaP: hal 9, stand 9. Woensdagmiddag organiseren zij voor leden en relaties een netwerkborrel. Wel aanmelden voor deze Beurs Borrel.

The Green Room

In The Green Room, stand 11.46, zijn de elke dag lezingen en bijeenkomsten met vaak als thema duurzaamheid. Bijvoorbeeld op dinsdag 2 juni om 10 uur is een interessante sessie over Greenlease, prestatiecontracten en duurzaam beheer en onderhoud. Direct naast de Green Room is de stand van het Platform Duurzame Huisvesting en de Dutch Green Building Council.

VGM NL

Ook op dinsdag valt te borrelen, zoals ’s middags op de Business Borrel van VGM NL, de belangenbehartiger van Vastgoed Management Nederland. Deze netwerkborrel is uitermate geschikt om nader kennis te maken met experts in vastgoedmanagement.

Ik op de PROVADA

Ik ben zelf dinsdag op de PROVADA aanwezig. Je kan mij ’s middags in ieder geval vinden bij de BusinessBorrel van VGM NL. Zie ik je daar? Of twitter mij anders om elkaar eerder die dag te ontmoeten. Tot dan!

[fsb-social-bar]

Als je deze blog interessant vond, lees dan ook deze

Download GRATIS de “Checklist Gebouwdossier, de 5 hoekstenen van een goed gebouwdossier”

Vul de gegevens in en download de gratis checklist.

Hartelijk dank.