Leergang Technisch Gebouwbeheerder bij Helix Academy

Leergang Technisch Gebouwbeheerder bij Helix Academy projecten gobouwinzicht

De leergang technisch gebouwbeheerder behandelt basiskennis met betrekking tot verschillende aspecten van technisch gebouwbeheer. De training is voor technisch gebouwbeheerders en projectleiders werkzaam bij gemeenten, zorginstellingen, onderwijsinstellingen en vastgoedbeheerders. Een facilitair medewerker kan ook goed terecht bij de training om meer technische kennis te vergaren. Met een dagje bouwkunde, en een dag installatietechniek en een dag wet- en regelgeving weet je welke zaken je zelf kunt oppakken als gebouwbeheerder, maar herken je ook wanneer je een externe specialist moet inzetten.

De leergang bevat in totaal 9 modulen. Sannie Verweij geeft module 1 en 8. De eerste module bevat de basis en instap kennis om deel te nemen aan de cursus. Op deze dag wordt de vastgoedpiramide besproken en komen ook de vijf hoekstenen van een goed gebouwdossier aan bod.

Module 8 gaat de diepte in over energieverbruik en- besparing. In deze module worden begrippen uitgelegd en handvatten gegeven om te kunnen omgaan met energieverbruik en-besparing.

De training wordt twee keer per jaar gegeven. Inschrijvingen gaan via een open inschrijvingslink op de website van Helix.

De informatie- en inschrijflink voor de training:
Leergang Technisch Gebouwbeheerder bij Helix Academy

Download GRATIS de “Checklist Gebouwdossier, de 5 hoekstenen van een goed gebouwdossier”

Vul de gegevens in en download de gratis checklist.

Hartelijk dank.