Over Gebouwinzicht

Gebouwinzicht is een jong en dynamisch bedrijf, dat werkt zonder vaste kantoorlocatie. Oprichter van Gebouwinzicht is Sannie Verweij. Als BREEAM-NL Expert en Assessor bij certificering van duurzaamheid bij bestaand vastgoed zag Sannie het belang van een goed gebouwdossier. Daarom is de slogan van Gebouwinzicht ook: Inzicht in je gebouw is de basis van continue verduurzaming. 

Missie

Alle utiliteitsgebouwen in Nederland hebben voor 2030 een plan om naar klimaatneutraliteit in 2050 te komen. Dat is het doel van Gebouwinzicht en daar dragen we met onze advisering aan bij. We helpen organisaties met inzicht krijgen in hun vastgoed. We kijken in hoeverre het gebouwdossier op orde is, en hoe duurzaamheid in de organisatie geborgd is. Dat inzicht is immers een belangrijke voorwaarde om een routekaart richting 2050 te kunnen maken en zo aan de wereldwijde klimaatambities te voldoen.

Kernwaarden 

#connectie

Alleen samen kunnen we problemen oplossen. Je bent altijd vrij om te zeggen wat je op je hart hebt. De persoonlijke verbinding met elkaar is belangrijk. Zowel met collega’s onderling als met klanten.

#betekenis

Met Gebouwinzicht willen we impact maken door bij te dragen aan verduurzaming. Hiermee zijn we ook persoonlijk betekenisvol . Gebouwinzicht werkt voor klanten die zich bewust zijn van de missie die we hebben. 

#ontwikkeling

Altijd nieuwsgierig naar andere manieren van kijken. Groei en ontwikkeling op inhoud én op persoonlijk vlak. Delen van kennis die we verzameld hebben. Het verbinden van mensen met mensen en van mensen met kennis.  

#inzicht

Overzicht over het geheel en inzicht in de details. Met structuur, nauwkeurigheid en zorgvuldigheid maken we de details inzichtelijk als onderdeel van het grotere geheel. Inzicht is de basis van alles.

Team 

Sannie Verweij is in 2012 gestart met haar eigen bedrijf. Inmiddels is de eenmanszaak omgezet in een BV, omdat Gebouwinzicht de ambitie heeft om te groeien om zo meer impact te kunnen maken 

Naast vaste medewerkers bestaat het team van Gebouwinzicht uit een flexibele schil met diverse expertises die Gebouwinzicht ondersteunen in de uitvoering van projecten en (interne) werkzaamheden. Mocht een opdracht het nodig hebben, werkt Gebouwinzicht samen met verschillende partners.  

sannie-verweij

Eigenaar

Sannie Verweij

Oprichter van Gebouwinzicht. Helpt bedrijven om meer inzicht te krijgen in hoe duurzaam het gebouw nu is en een plan te maken richting de toekomst.

info@gebouwinzicht.nl
gebouwinzicht.nl
sannieverweij

koen-verwoert

Adviseur Duurzaamheid

Koen Verwoert

Werkzaam op diverse projecten van Gebouwinzicht, zoals het opstellen van BREEAM adviesrapporten of het verzamelen van vastgoedinformatie.

koen@gebouwinzicht.nl
gebouwinzicht.nl
koenverwoert

sannie-verweij

Adviseur duurzaamheid

Chantal Spruit

Chantal helpt Gebouwinzicht in de uitvoering van projecten. Een flexibele schil voor zowel duurzaamheidsadvies als BREEAM projecten.

chantalspruit@outlook.com
chantalspruit.com
chantalspruit

danielle-vergara-molenaar

Virtual Assistant

Daniëlle Molenaar

Daniëlle helpt Gebouwinzicht met website ontwikkeling, beheer en overige secretariele ondersteuning.  

info@virtual-efficiency.nl
virtual-efficiency.nl
daniellemolenaar

anne-romeijn

Bedrijfsadviseur

Anne Romeijn

Anne helpt Gebouwinzicht bij de online marketing strategie en het schrijven van teksten en blogpost.

anne@duurzameschakel.nl
duurzameschakel.nl
anneromeijn

mariska van wensem

Management ondersteuner

Mariska van Wensem

Mariska helpt Gebouwinzicht met agendabeheer, prioriteiten bepalen en capaciteitsplanning.

info@gebouwinzicht.nl
gebouwinzicht.nl
mariskavanwensem

Anne Ruis

Stagiaire

Anne Ruis

Anne is stagiaire van de opleiding Facility Management van de Haagse Hogeschool en doet onderzoek naar de verschillende keurmerken.

anne@gebouwinzicht.nl
gebouwinzicht.nl
anneruis

anne-romeijn

Vacature

Werken bij Gebouwinzicht?

Zie jij jezelf graag terug op deze pagina? Kijk dan eens bij onze vacature(s). Ook voor (afstudeer)stages zijn er mogelijkheden.

Vacatures Gebouwinzicht

Partners 

Gebouwinzicht werkt samen met en voor: 

kernwaarde-groen
2bcollective
stimular
energiepartners

Download GRATIS de “Checklist Gebouwdossier, de 5 hoekstenen van een goed gebouwdossier”

Vul de gegevens in en download de gratis checklist.

Hartelijk dank.

Download GRATIS de “Checklist Gebouwdossier, de 5 hoekstenen van een goed gebouwdossier”

Vul de gegevens in en download de gratis checklist.

Hartelijk dank.