Ontdek het en doe mee met De Gebouwdossier Challenge!

Van 21 tot en met 25 september 2015 vindt de Dutch Green Building Week (DGBW) plaats. Deze lustrum-editie staat in het teken van duurzaam bouwen, wonen, werken en duurzame gebiedsontwikkeling. Dit jaar is het overkoepelde thema ‘Groene Uitdaging’. En een uitdaging hebben we voor u met De Gebouwdossier Challenge!

Want …

Is uw Gebouwdossier op orde?
Wat houdt dat ‘op orde’ precies in?
Waarom is dat eigenlijk zo belangrijk?

Ontdek het tijdens de DGBW en doe mee met De Gebouwdossier Challenge.

Over De Gebouwdossier Challenge

De Gebouwdossier Challenge is een eenmalig digitaal event. Dit event is speciaal bedoeld voor Vastgoedmanagers en Huisvestingsmanager die graag een beter inzicht en daarmee het beheer van hun gebouw(en) willen verkrijgen. Deelname is geheel kosteloos en vrijblijvend. Niets anders is nodig dan toegang tot internet, een email account en maximaal 20 minuten per dag.

Zo werkt De Gebouwdossier Challenge

Elke ochtend van de DGBW ontvangt u om 7 uur een mail van De Gebouwdossier Challenge. Deze mail bevat een korte video met uitleg over 1 van de 5 hoekstenen voor een goed gebouwdossier. En uiteraard een aantal korte vragen over de vastgoedportefeuille. Na de 5 dagen van De Gebouwdossier Challenge geeft dat een goede indicatie van hoever het gebouwdossier op orde is.

Benodigde tijd voor De Gebouwdossier Challenge

De totale tijdsverwachting van het bekijken van de video en het uitvoeren van de opdracht is circa 20 minuten per dag gedurende de 5 dagen van de DGBW. Als deelnemer kunt u zelf tussen 7 uur in de ochtend en voor 19 uur in de avond tijd vrij maken om de opdracht uit te voeren en in te sturen.

Dus bent u Vastgoedmanagers of Huisvestingsmanager? Doe dan mee met De Gebouwdossier Challenge!

Ja, ik ga de ‘Groene Uitdaging’ aan en doe mee!

Meedoen is heel eenvoudig. Vul het registratieformulier in op gebouwinzicht.nl/gebouwdossier-challenge. U ontvangt dan van De Gebouwdossier Challenge een bevestiging.

Nee, maar ik stuur dit door

Heeft u zelf geen vastgoed in beheer, maar kent u een Vastgoedmanagers of Huisvestingsmanager die volgens u echt mee moet doen? Stuur dit bericht dan door, zodat de vastgoedwereld tijdens de DGBW antwoord krijgt op de vraag of het gebouwdossier op orde is.

Download persbericht: Heb jij jouw Gebouwdossier op orde?

U kunt dit persbericht downloaden via de volgende link: PERSBERICHT_De Gebouwdossier Challenge_Heb jij jouw Gebouwdossier op orde

[fsb-social-bar]

Als je deze blog interessant vond, lees dan ook deze

Download GRATIS de “Checklist Gebouwdossier, de 5 hoekstenen van een goed gebouwdossier”

Vul de gegevens in en download de gratis checklist.

Hartelijk dank.