Ik verstuurde dit jaar geen kerstkaarten, maar ik maakte kerstvideo’s. Een video met een boodschap:

Ik wens je fijne feestdagen en veel geluk en inzicht in 2020.

Op LinkedIn was deze video te zien:

Mijn nieuwsbrieflezers ontvingen een eigen video. Wil je nou ook meer video’s, berichten over blogs of meldingen over nieuwe trainingen ontvangen? Download dan de Checklist met de 5 hoekstenen van een goed gebouwdossier en dan ontvang je voortaan ook de nieuwsbrief van gebouwinzicht.

Klik op onderstaande link om mijn kerstwens voor nieuwsbrief lezers te bekijken op Youtube:

Nogmaals fijne feestdagen en veel geluk en inzicht in 2020.

Met vriendelijke groet,
Sannie Verweij

[fsb-social-bar]

Als je deze blog interessant vond, lees dan ook deze

Download GRATIS de “Checklist Gebouwdossier, de 5 hoekstenen van een goed gebouwdossier”

Vul de gegevens in en download de gratis checklist.

Hartelijk dank.