De rustige dagen aan het begin van de kerstvakantie heb ik gebruikt voor reflectie. Zowel voor gebouwinzicht als mijn hele bedrijf Sannie Verweij Advies.

Ik had nog zoveel plannen voor inhoudelijke blogs die jou kunnen helpen bij het verduurzamen van je vastgoed. Een blog over het nut van wel of geen kwaliteitscertificering met ISO 9001 en 14001 en een blog over de aangescherpte maatregelen rondom het energielabel. Deze hou je dus van me tegoed in 2016! In plaats daarvan heb ik een kerstgroet voor je opgenomen en in de video vertel ik wat mijn plannen zijn voor 2016. Ik wens je fijne feestdagen en een duurzaam 2016!

[fsb-social-bar]

Als je deze blog interessant vond, lees dan ook deze

Download GRATIS de “Checklist Gebouwdossier, de 5 hoekstenen van een goed gebouwdossier”

Vul de gegevens in en download de gratis checklist.

Hartelijk dank.