Deze maand is het twee jaar geleden dat ik startte met Gebouwinzicht. In juni 2014 trad ik naar buiten, maar in dat voorjaar was ik achter de schermen al bezig. Samen met Hannah van der Leij van Build to Live brainstormde ik wekelijks over hoe in een optimale samenwerking vanuit inzicht door het kernteam een duurzamere gebouwde omgeving zou kunnen ontstaan. Dat is vandaag de dag nog steeds de visie van Gebouwinzicht: inzicht in je gebouw.

Ook enthousiasmeren met Sannie Verweij Advies

De afgelopen maanden heb ik de dienstverlening van www.sannieverweij.nl vernieuwd. Met het geven van workshops en trainingen, maar ook het meewerken aan onderzoek en ontwikkeling, heb ik nadrukkelijker mijn passie voor enthousiasmeren vormgegeven.
Zo groeien mijn werkzaamheden als adviseur met Sannie Verweij Advies dichter toe naar mijn visie waarmee ik Gebouwinzicht indertijd gestart ben.

Visie Gebouwinzicht

De website Gebouwinzicht vertegenwoordigt de visie dat inzicht in je gebouw de basis is voor verduurzamen. Meerdere adviseurs delen deze visie. Ik werk dan ook graag samen met deze adviseurs. Zij kunnen allen hun eigen expertise inbrengen, zo lang ze de visie van Gebouwinzicht maar onderschrijven. Wat mij betreft komt er dan ook meer ruimte voor andere personen die via het kanaal Gebouwinzicht hun mening geven over het verduurzamen van de gebouwde omgeving.

De kern van Gebouwinzicht en van Sannie Verweij Advies staat stevig. Voor deze beide bedrijven heb ik een compleet pakket van trainingen en dienstverlening ontwikkeld waar ik volledig achter sta.

Maak kennis met Gebouwinzicht

Heb je de afgelopen twee jaar nog geen kennis kunnen maken met Gebouwinzicht? Meld je dan aan voor de gratis digitale Gebouwdossier Challenge. Dat is een uitgelezen kans!

Zo werkt de Gebouwdossier Challenge

In de week van 29 februari tot 4 maart ontvang je om 7 uur ’s ochtends in je mailbox een mail van de Gebouwdossier Challenge. Wanneer het jou uitkomt bekijk je de korte video met uitleg over 1 van de 5 hoekstenen van een gebouwdossier voor een goed gebouwdossier. Na de video stel ik je een aantal korte vragen over jouw vastgoedportefeuille. Na de 5 dagen van de Gebouwdossier Challenge heb je een goede indicatie van hoever jouw gebouwdossier op orde is.

Je hebt niets anders nodig dan een email account, toegang tot internet en maximaal 20 minuten per dag. Deelname aan de Gebouwdossier Challenge is gratis en vrijblijvend. Direct aanmelden >

Tot dan!

Sannie Verweij

[fsb-social-bar]

Als je deze blog interessant vond, lees dan ook deze

Download GRATIS de “Checklist Gebouwdossier, de 5 hoekstenen van een goed gebouwdossier”

Vul de gegevens in en download de gratis checklist.

Hartelijk dank.