Aanmelden voor de Energie Bespaar Game!

Leuk dat je je gaat aanmelden voor de aankomende run van de Energie Bespaar Game voor Gebouwen! Hier volgen enkele praktische zaken:

  • Elk Team bestaat uit 4-8 personen.
  • Elk Team heeft een Team Captain. Deze Team Captain is verantwoordelijk voor het compleet maken van het team, en eventuele financiële gegevens voor de aanmelding. Is jouw team nog niet compleet? Geen probleem, meld je als Team Captain alvast aan, dan helpen wij jou om je team compleet te maken! Bespreek met elkaar wie deze rol op zich neemt. Na inschrijving kan deze rol worden door gewisseld.
  • Ieder Teamlid meld zicht individueel aan, zodat wij van iedereen toestemming hebben om zijn/haar gegevens te verwerken. Deze gegevens hebben we nodig om jou toe te voegen aan de Game-omgeving en om deelname aan de Game te faciliteren. Na afronding van de Game kan jij je altijd weer afmelden van onze mailinglijst.
  • De bijdrage per Team is €950,- maar de waarde van de besparing heb je zelf in de hand! Is jouw organisatie Paris Proof Commitment ondertekenaar, dan is deelname gratis (met dank aan de DGBC).

Partners

De eerste Energie Bespaar Game is een samenwerkingsproject dat is ontstaan vanuit de Gideonsbende. Vanuit GIDEON hebben The 2B Collective, SlimRenoveren en Gebouwinzicht zich verenigd om de Energie Bespaar Games te ontwikkelen met een subsidie van de Energie Bespaar Coalitie van het ministerie van Binnenlandse Zaken. Voor de aankomende Run (najaar 2023) is de DGBC aangesloten als nieuwe partner. Zij bieden de Energie Bespaar Game gratis aan haar Paris Proof Commitment ondertekenaars aan.

2bcollective

Download GRATIS de “Checklist Gebouwdossier, de 5 hoekstenen van een goed gebouwdossier”

Vul de gegevens in en download de gratis checklist.

Hartelijk dank.

Download GRATIS de “Checklist Gebouwdossier, de 5 hoekstenen van een goed gebouwdossier”

Vul de gegevens in en download de gratis checklist.

Hartelijk dank.