Ik hou wel van een uitdaging. Zo heb ik mezelf deze zomer uitgedaagd om een boek te gaan schrijven. En nu, zo halverwege de zomer, kan ik je verklappen dat dat best een behoorlijk grote uitdaging is. Overigens lig ik wel aardig op schema, maar het herschrijven en verbeteren, blijkt veel tijd in beslag te nemen. Ook is het nog een uitdaging om alle interviews op tijd ingepland te krijgen. Maar ook dat gaat lukken. Dus dit najaar komt het boek Gebouwinzicht er echt.
Maar er zijn meer uitdagingen die lonken.

Internet Challenges

Zo kun je op internet regelmatig meedoen aan een challenge. Een heel bekende was de Ice Bucket Challenge die in 2014 aandacht vroeg voor ALS. De uitdaging was om een emmer ijskoud water over je heen te gieten en dat op Social Media te delen, terwijl je dan weer nieuwe mensen uitdaagt om hetzelfde te doen. Een wereldwijd sensatie. Momenteel zijn er vele andere (sportieve) persoonlijke uitdagingen te vinden. Na de 30 dagen opruim challenge was mijn huis een stuk leger! En wat denk je van de 30 dagen planking of 30 dagen ab challenge. Wil je zo’n uitdaging aangaan, kijk dan eens op 30daychallenges.nl.

Ondernemers Challenges

Naast sportieve uitdagingen zijn er ook verschillende challenges speciaal gericht op ondernemerschap. Zo deed ik al mee aan ‘Anders kijken’ waarbij ik elke dag een foto moest maken (challenge van Else Kramer), ‘Mindfull ondernemen’, ‘Business model Challenge’ en diverse social media challenges waarbij ik mijn profiel en bereik moest vergroten. Veel van deze challenges zijn gericht om met een gratis (of goedkoop) serie van opdrachten goede reclame te maken. Door het volgen van een challenge leer je de docent kennen, weet je wat voor soort opdrachten iemand geeft en weet je waar je staat. En dat is in sommige van bovenstaande voorbeelden ook gelukt.

Gebouwdossier Challenge

En daarom geef ik komende september alweer voor de derde keer de Gebouwdossier Challenge 2016. In deze gratis challenge lopen we in 5 dagen samen door de Checklist de 5 hoekstenen van een goed gebouwdossier. Elke ochtend om 7 uur ontvang je in je mailbox een mail van De Gebouwdossier Challenge. Wanneer het jou uitkomt bekijk je de korte video met uitleg over 1 van de 5 hoekstenen voor een goed gebouwdossier. Na de video stel ik je een aantal korte vragen over jouw vastgoedportefeuille. Na de 5 dagen van De Gebouwdossier Challenge heb je niet alleen een goede indicatie van hoever jouw gebouwdossier op orde is, maar weet je ook wie ik ben, en of ik wellicht verder nog wat voor je kan betekenen.

Wat let je nog? Hoe goed heb jij je gebouwdossier op orde? Ontdek het en doe mee deze gratis uitdaging: De Gebouwdossier Challenge 2016!

[fsb-social-bar]

Als je deze blog interessant vond, lees dan ook deze

Download GRATIS de “Checklist Gebouwdossier, de 5 hoekstenen van een goed gebouwdossier”

Vul de gegevens in en download de gratis checklist.

Hartelijk dank.